Fotó egy tulipánról

A szerelem nem folytonos egymásra bámulás, hanem egy irányba való nézés.

Temesi Ferenc

Nap mint nap sok kérdés érkezik hozzánk telefonon és e-mailben is. Igyekszünk kigyűjteni, folyamatosan frissíteni és megválaszolni azokat a felvetéseket, amelyek leggyakrabban fordulnak elő.

- Illendő ruhában jelenik-e meg a fotós?

- Ugye, nem késik el a fotós a szertartásról?

- Általában hány kép készül az esküvőn?

- Tapasztalt-e a fotós, vannak-e referenciái?

IdézőjelIllendő ruhában jelenik-e meg a fotós?Idézőjel

Természetesen mindig alkalomhoz illő öltözetben érkezünk a Nagy Eseményre! Szerintünk a rosszul öltözött fotósok kora lejárt már. De ha valami egyedi ötletetek, vagy elképzelésetek van az öltözékre, jelezzétek nyugodtan, minden őrültségben szívesen vagyunk partnerek. :)

IdézőjelUgye, nem késik el a fotós a szertartásról?Idézőjel

Általában a szertartás előtt fél órával érkezünk a helyszínre, hogy a legjobb beállítások érdekében kényelmesen fel tudjuk mérni a “terepet”. A helyszín ismerete fontos, hiszen a meglévő fények, színek mind-mind szerepet játszanak a tökéletes kompozíciók elkészítésében. Ezek után a ceremónia helyszíne előtt vagy az előre megbeszélt helyen várjuk Önöket.

IdézőjelÁltalában hány kép készül az esküvőn?Idézőjel

Hogy ne maradjunk le egyetlen fontos pillanatról sem, igyekszünk a lehető legtöbb képet elkészíteni. Hogy végül ez mennyi fotót jelent, az a témától, és a kiválasztott csomag méretétől függ. Az elkészült fotóanyagból készítünk egy válogatást, melyből papírképeket is nagyítunk.
Attól függően, hogy melyik csomagot választjátok, akár 300-400-tól 800-1200 átadott kép is készülhet egy esküvőn. Esetenként még ennél is több. Ezeket az esemény után – megbeszélés szerint – kb. egy-két héttel adjuk át nektek egy egyedi grafikával ellátott dvd-n. A lemez tartalmazza az összes “nyers”(alap korrekciós eljárásokon átesett) képet és egy válogatott mappát, benne a válogatott, szűrt, retusált fotókkal.
A további részleteket a “szolgáltatásaink” résznél találjátok.

IdézőjelTapasztalt-e a fotós, vannak-e referenciái?Idézőjel

Az esküvőfotós.com csapata kisebb nagyobb változtatásokkal, de 2007-óta működik! A csapatunk tagjai viszont már sokkal régebben is foglalkoztak esküvőfotózással, így rutinunk a biztosíték, hogy olyan fotókat kapjatok, amilyeneket megálmodtatok magatoknak. :)
A kiterjedt szakmai tapasztalatnak köszönhetően a fotózás teljes folyamatának legapróbb részleteiben is jártasak vagyunk a labormunkától a világítástechnikán át a kiadványszekesztésig.
A referencia képeinket a “galéria” résznél találjátok.

Ha nem kapott választ kérdésére, keressen minket bátran »