Fotó egy tulipánról

De így? Mi van még? Nem nyugszom sosem. Szeretsz, szeretlek. Mily reménytelen.

Nemes Nagy Ágnes

Tekintsétek meg, milyen szolgáltatásokat kínál az Esküvőfotós.com:

Esküvői fotó dokumentarizmus

Szerintünk a jó fotográfia a pillanatban rejlik! Nem hiszünk a mesterkélt és túlszervezett, szinte már a divatfotóval vetekedő természetellenes fotózásban, ahol a párokat beállított érzelmeket produkáltató, erőltetett képgyártásra kényszerítik. Így csak „előre gyártott” pillanatokat lehet lencsevégre kapni, és ez a nap nem erről szól. Divatfotókat esküvői ruhában az év bármely napján készíthet az ember! :)
Egy esküvő minden perce tele van érzelemmel, vidámsággal, meghittséggel… Nekünk ezeket a momentumokat kell elkapni! Ez teszi személyessé. Ez a pillanat művészete!
A jó fotós dolga az, hogy egész este láthatatlan legyen, mindeközben nyitott szemmel mindig ott legyen ahol kell, és ezeket a fontos, és bensőséges pillanatokat megörökítse. Mert ezekkel az esküvői pillanatokkal lehet a legjobban visszaadni az aznap történtek hangulatát.

elvásztó

Egyeztetés

Az oldalon található elérhetőségeken keresztül minden kedves érdeklődőnek segítünk, függetlenül attól, hogy csak érdeklődik, inspirációt keres, vagy már konkrét elképzelései vannak. Ha végül úgy döntöttetek, hogy minket szeretnétek felkérni erre a bizalmi posztra, akkor elindul egy közös munka, ami a helyszínek kitalálásával, ötleteléssel kezdődik. Ez lehet személyesen, telefonon, e-mailen, ahogy nektek a legkényelmesebb. A személyes találkozó az ismerkedés szempontjából is a legjobb megoldás, mert így az esküvő napján már egy ismerős fotós kamerája elé álltok, így fesztelenül, és gördülékenyen tudtok együtt dolgozni vele.

elvásztó

A nagy napon

Mindenki szeretné, hogy az esküvője tökéletes és felejthetetlen legyen. Ez számos feladatot és kötelezettséget ró a házasulandókra. Fotós kollégáink éppen ezért megbízható és igényes munkát végeznek, hogy ne vonja el semmi a figyelmeteket a legfontosabb dologról, a párotokról, és arról, hogy jól érezzétek magatokat a nagy napon.

elvásztó

A Fotók átadása

A választott csomagnak megfelelő eküvői képeket, mind a hagyományos, mind a digitális változatot, személyesen adjuk át nektek egy előre megbeszélt találkozó alkalmával.

elvásztó

A papírképek, fotókönyvek

A képeket saját fotólaborunkban készítjük el, így biztosítjuk a legjobb minőséget azoknak! A mai digitális korszakban a fényképeket mindenki más-más monitoron nézi, más-más színbeállítással. Így a fotós egyetlen lehetősége arra, hogy azokat a színeket, vagy benyomásokat amiket látott, visszaadja nektek, az a papírkép, vagy a nyomdai eljárással készült fotókönyv! Kevesen tudják, de egy igazi laborkörülmények közt elkészített fénykép átlagosan 150 évre van szavatolva, míg egy dvd adathordozó mindössze 8 évre. Érdemes kihasználni a régebbi technika adta előnyöket, még ha több helyet is foglal. Ennek biztos örömmel keresünk helyet a polcon. :)

Van még valami, amire nem kaptatok választ? »

Keressetek minket bátran »